Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deana carter Songtekst: you and tequila

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deana carter - you and tequila ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you and tequila? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deana carter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deana carter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you and tequila .

Origineel

Here I am again, kicking dust in the canyon wind Waiting for the sun to go down Made it up Mulholland Drive, hell-bent on getting high High above the lights of town You and tequila make me crazy You run like poison in my blood One more night might kill me, baby One is one too many, and one more is never enough For 30 days and 30 nights, I've been putting up a real good fight There were times I thought you'd win It isn't easy to forget the bitter taste morning left I swore I wouldn't go back there again You and tequila make me crazy You run like poison in my blood One more night might kill me, baby One is one too many, and one more is never enough When it comes to you, oh the damage I could do It's always your favorite sings that do you in You and tequila make me crazy You run like poison in my blood One more night might kill me, baby One is one too many, and one more is never enough

 

Vertaling

Hier ben ik weer, stof schoppend in de canyon wind Wachtend tot de zon ondergaat. Ik ben Mulholland Drive opgegaan, vastbesloten om high te worden. Hoog boven de lichten van de stad Jij en tequila maken me gek Je stroomt als vergif in mijn bloed Nog een nacht kan me doden, schatje Een is er een te veel, en een meer is nooit genoeg 30 dagen en 30 nachten lang heb ik een goed gevecht geleverd Er waren tijden dat ik dacht dat je zou winnen Het is niet makkelijk om de bittere smaak van de ochtend te vergeten Ik heb gezworen dat ik daar niet meer naar terug zou gaan Jij en tequila maken me gek You run like poison in my blood Nog een nacht kan mijn dood worden, schatje Een is er een te veel, en een meer is nooit genoeg Als het op jou aankomt, oh de schade die ik zou kunnen aanrichten Het is altijd je favoriete liedje dat je de das omdoet Jij en tequila maken me gek You run like poison in my blood Nog een nacht kan me doden, schatje Een is er een te veel, en een meer is nooit genoeg