Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: dear whoever Songtekst: we cry mercy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: dear whoever - we cry mercy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we cry mercy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van dear whoever! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van dear whoever en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we cry mercy .

Origineel

We've been broken falling out again. I'll hold my armor close right there next to you. We will stand, holding ourselves, I need you here and I need your help When I look around, there's no one beside me, all I hear, is my breathing, from my chest, I'm crawling around, searching...escaping...death... I will not surrender Grace bestowed on my heart when we cry Mercy, we cry mercy Armor of God protect us as we cry Mercy give us Mercy Grace so lovely pure and holy we cry Mercy we cry mercy All I needed was you next to me, since this started, I can't stop bleeding, it's all my fault, I'll take the blame, you never left and you died for me My hands are shaking, when I'm scared All the death around, me help me This is War We're at war Save us from war Torn by the enemy ripped from my flesh and blood!

 

Vertaling

We zijn weer uit elkaar gevallen. Ik zal mijn harnas dicht bij je houden, daar naast je. We zullen staan, onszelf vasthoudend, ik heb je hier nodig en ik heb je hulp nodig Als ik om me heen kijk, is er niemand naast me, alles wat ik hoor, is mijn ademhaling, uit mijn borst, Ik kruip rond, zoekend... ontsnappen... aan de dood... Ik zal me niet overgeven Genade geschonken aan mijn hart als we genade roepen, roepen we genade Pantser van God beschermt ons als we genade roepen geef ons genade Genade zo mooi puur en heilig wij roepen om genade wij roepen om genade Alles wat ik nodig had was jou naast me, sinds dit begon, Ik kan het bloeden niet stoppen, het is allemaal mijn schuld, Ik neem de schuld op me, je bent nooit weggegaan en je bent voor mij gestorven Mijn handen trillen, als ik bang ben Al de dood om me heen, help me Dit is oorlog. We zijn in oorlog Red ons van de oorlog Verscheurd door de vijand gerukt van mijn vlees en bloed!