Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: death by stereo Songtekst: sow the seeds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: death by stereo - sow the seeds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sow the seeds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van death by stereo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van death by stereo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sow the seeds .

Origineel

feels like im surrounded by silence,directionless against the wind.seems like theres no one in my life.feels like the trap im in.sometimes your sadness feels mine,sometimes the world takes the toll.sometimes there is no way out.sometimes its hard not to fold.these things weigh heavy on my head,in my head im alone.mark i hear your confused man,man your not all alone,when i heard thes words spoken,i knew i was not alone.its time to find all of our lives,and not spend them alone,when i heard these words spoken "mankind will weather storms,mankind will toss away the cords,to sow the seeds of destruction."in my head im alone. Thanks to ALEX for these lyrics

 

Vertaling

Voelt alsof ik omringd ben door stilte, richtingloos tegen de wind in. Lijkt alsof er niemand in mijn leven is. Voelt als de val waar ik in zit. Soms voelt je verdriet de mijne, soms eist de wereld zijn tol. Soms is er geen uitweg. Soms is het moeilijk niet te vouwen. Deze dingen wegen zwaar op mijn hoofd, in mijn hoofd ben ik alleen.Mark ik hoor je verwarde man, man je bent niet helemaal alleen, toen ik deze woorden hoorde, wist ik dat ik niet alleen was.Het is tijd om al onze levens te vinden, en ze niet alleen door te brengen, toen ik deze woorden hoorde spreken "De mensheid zal stormen doorstaan, de mensheid zal de koorden weggooien, om de zaden van vernietiging te zaaien. "in mijn hoofd ben ik alleen. Met dank aan ALEX voor deze lyrics