Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: death cab for cutie Songtekst: i will possess your heart

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: death cab for cutie - i will possess your heart ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i will possess your heart? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van death cab for cutie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van death cab for cutie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i will possess your heart .

Origineel

[Verse 1] How I wish you could see the potential The potential of you and me It's like a book elegantly bound But in a language that you can't read just yet [Chorus] You gotta spend some time love You gotta spend some time with me And I know that you'll find love I will possess your heart You gotta spend some time love You gotta spend some time with me And I know that you'll find love I will possess your heart [Verse 2] There are days when outside your window I see my reflection as I slowly pass And I long for this mirrored perspective When we'll be lovers, lovers at last [Chorus] You gotta spend some time love You gotta spend some time with me And I know that you'll find love I will possess your heart You gotta spend some time love You gotta spend some time with me And I know that you'll find love I will possess your heart [Post-Chorus] I will possess your heart I will possess your heart [Bridge] You reject my advances and desperate pleas I won't let you let me down so easily, so easily [Chorus] You gotta spend some time love You gotta spend some time with me And I know that you'll find love I will possess your heart You gotta spend some time love You gotta spend some time with me And I know that you'll find love I will possess your heart You gotta spend some time love You gotta spend some time with me And I know that you'll find love I will possess your heart [Post-Chorus] I will possess your heart I will possess your heart

 

Vertaling

[Verse 1] Hoe ik wou dat je het potentieel kon zien Het potentieel van jou en mij It's like a book elegant bound Maar in een taal die je nog niet kunt lezen [refrein] Je moet wat tijd doorbrengen, liefde Je moet wat tijd met mij doorbrengen En ik weet dat je liefde zult vinden Ik zal je hart bezitten You gotta spend some time love Je moet wat tijd met me doorbrengen En ik weet dat je liefde zult vinden Ik zal je hart bezitten [Verse 2] There are days when outside your window Ik zie mijn spiegelbeeld als ik langzaam passeer En ik verlang naar dit gespiegelde perspectief Wanneer we geliefden zullen zijn, eindelijk geliefden [Chorus] You gotta spend some time love Je moet wat tijd met mij doorbrengen En ik weet dat je liefde zult vinden Ik zal je hart bezitten You gotta spend some time love Je moet wat tijd met me doorbrengen En ik weet dat je liefde zult vinden Ik zal je hart bezitten [Post-Chorus] Ik zal je hart bezitten Ik zal je hart bezitten [Brug] Je wijst mijn avances en wanhopige smeekbeden af Ik laat je me niet zo gemakkelijk in de steek, zo gemakkelijk [Chorus] You gotta spend some time love Je moet wat tijd met me doorbrengen En ik weet dat je liefde zult vinden Ik zal je hart bezitten You gotta spend some time love Je moet wat tijd met me doorbrengen En ik weet dat je liefde zult vinden Ik zal je hart bezitten You gotta spend some time love Je moet wat tijd met me doorbrengen En ik weet dat je liefde zult vinden Ik zal je hart bezitten [Post-Chorus] Ik zal je hart bezitten Ik zal je hart bezitten