Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: death grips Songtekst: world of dogs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: death grips - world of dogs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van world of dogs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van death grips! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van death grips en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals world of dogs .

Origineel

It's all suicide World of dogs Ruthless and free It's all suicide to me World of dogs It's all suicide You live in hiding You're climbing the walls, no privacy I'm trying to survive but I'm dying, die with me Blow out the lights, take your life Ride the falling sky with me Falling inside of me It's all suicide to me World of dogs It's all suicide World of dogs gone mad Above the law, in your ass Fire trash, meltdown I'm not here I'm world of dogs infrared Tear me apart left for dead But I'm not dead yet Sick 'em, sick 'em yes World of dogs Ruthless and free It's all suicide to me Cut it Don't tell no one, no one can know,e closer I'm almost over, lower sinkholer I'm nothing, feed me to this world of dogs Barely breathing in this world of dogs Foam of feral reality forming on mountains of teeth Devour the hand, spit out the leash Crown the beast, my throne's the street Too cold to sleep, I kill myself I feel no pain I'm obsolete World of dogs

 

Vertaling

Het is allemaal zelfmoord Wereld van honden Meedogenloos en gratis Het is allemaal zelfmoord voor mij Wereld van honden Het is allemaal zelfmoord Je leeft ondergedoken Je beklimt de muren, geen privacy Ik probeer te overleven, maar ik ga dood, sterf met mij Blaas de lichten uit, neem je leven Berijd de vallende lucht met mij In mij vallen Het is allemaal zelfmoord voor mij Wereld van honden Het is allemaal zelfmoord Wereld van gekke honden Boven de wet, in je reet Vuurafval, meltdown Ik ben hier niet Ik ben een wereld van infrarood honden Scheur me apart voor dood achtergelaten Maar ik ben nog niet dood Ziek, ziek, ja Wereld van honden Meedogenloos en gratis Het is allemaal zelfmoord voor mij Stop ermee Vertel niemand, niemand kan het weten, dichterbij Ik ben bijna klaar, lagere zinkput Ik ben niets, voer me aan deze wereld van honden Nauwelijks ademen in deze wereld van honden Schuim van wilde werkelijkheid die zich op bergen van tanden vormt Verslind de hand, spuug de riem uit Bekroon het beest, mijn troon is de straat Te koud om te slapen, ik dood mezelf, ik voel geen pijn Ik ben achterhaald Wereld van honden