Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: death in june Songtekst: little blue butterfly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: death in june - little blue butterfly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van little blue butterfly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van death in june! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van death in june en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals little blue butterfly .

Origineel

black sun dying black sun rising is this impure is this impure? shadow of locust this is beast shadow of locust this is at least the slow descent of autumn into the butcher garden black sun dying black sun rising is this impure is this impure? children, it's midnight it's time, we've come hand in hand on earth, in hell sick or well we're bleeding - all over - the world you and me on land and sea in life, in dreams or, so it seems new beginnings new ends it's obvious it's him the deafening beautiful silence... of sin!

 

Vertaling

zwarte zon die sterft zwarte zon die opkomt is dit onrein is dit onrein? Schaduw van sprinkhaan. Dit is een beest. Schaduw van sprinkhaan. dit is tenminste de langzame afdaling van de herfst in de slagerstuin zwarte zon sterft zwarte zon die opkomt is dit onrein is dit onrein? Kinderen, het is middernacht. het is tijd, we zijn gekomen hand in hand op aarde, in de hel ziek of gezond we bloeden - over de hele - wereld jij en ik te land en ter zee in het leven, in dromen of, zo lijkt het nieuw begin nieuwe einden het is duidelijk dat hij het is de oorverdovende prachtig stilte... van de zonde!