Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: death ss Songtekst: ishtar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: death ss - ishtar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ishtar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van death ss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van death ss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ishtar .

Origineel

Ishtar, great mother goddess Pro ecclesia sancta dei Pro ecclesia sancta dei Venus, star of the morning The supreme lady of love, Fecundity and delight You embody the divine Of womanly moonshine Your glance gives us the joy And you rewards our toil Ishtar, heal my soul's scar Love me, all the nightime! Mantis, majestic ruler You're holding in your hands The destiny of your men Sovereign, queen of all lovers You're fickle as the night You love and then deny I'll take your place in hell To break the ancient spell I offer you my life But stay with me, tonight Sunlight, rise and burn down! Love me, for the last time ..."Augusta betwwen Gods our Lady of the war. She's covered by love and full of all delight. Her lips are made of honey her mouth is all the life. Our goddess of all beauties and mother of the stars"... Ishtar, heal my soul's scar Love me, all the nightime! Sunlight, rise and burn down! Love me, for the last time

 

Vertaling

Ishtar, geweldige moedergodin Pro ecclesia sancta dei Pro ecclesia sancta dei Venus, ster van de ochtend De opperste liefdesdame, Vruchtbaarheid en genot Je belichaamt het goddelijke Van vrouwelijke maneschijn Jouw blik geeft ons de vreugde En je beloont ons werk Ishtar, genees het litteken van mijn ziel Hou van me, de hele nacht! Mantis, majestueuze heerser Je houdt in je handen Het lot van je mannen Soeverein, koningin van alle geliefden Je bent wispelturig als de nacht Je houdt van en ontkent dan Ik neem je plaats in de hel in Om de oude betovering te doorbreken Ik bied je mijn leven aan Maar blijf vanavond bij mij Zonlicht, opstaan ??en afbranden! Hou van me, voor de laatste keer ... "Augusta tussen goden Onze Lieve Vrouw van de Oorlog. Ze is bedekt met liefde en vol van vreugde. Haar lippen zijn gemaakt van honing haar mond is al het leven. Onze godin van alle schoonheden en moeder van de sterren "... Ishtar, genees het litteken van mijn ziel Hou van me, de hele nacht! Zonlicht, opstaan ??en afbranden! Hou van me, voor de laatste keer