Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: death ss Songtekst: panic

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: death ss - panic ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van panic? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van death ss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van death ss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals panic .

Origineel

I'm about to enter Hell The razor's edge of human sense I'm not a fool, I'm not a saint I'm the shaman, the medicine man I can fall down like a dog Then I fly high like a hawk I'm the Devil and I'm God I'm the one who tries to live his life In primordial times From the other side Pan is calling me, calling me In this shapeless world I can find myself With the euphoria, the euphoria Of the great all I'm the panic, the holy cheat The trascendental charlatan I am all and against all The subversive paradox I'm born to ride the unicorn I don't need shelters, I do what I want I'm the mystic clown of lust I'm the jester, I'm the panic king In primordial times From the other side Pan is calling me, calling me In this shapeless world I can find myself With the euphoria, the euphoria Of the great all

 

Vertaling

Ik sta op het punt de hel binnen te gaan De scherpte van het menselijk verstand Ik ben geen idioot, ik ben geen heilige Ik ben de sjamaan, de medicijnman Ik kan als een hond vallen Dan vlieg ik hoog als een havik Ik ben de duivel en ik ben God Ik ben degene die probeert zijn leven te leven In oertijd Van de andere kant Pan belt me, belt me In deze vormeloze wereld Ik kan mezelf vinden Met de euforie, de euforie Van het geweldige allemaal Ik ben de paniek, de heilige cheat De trascendentale charlatan Ik ben helemaal en tegen alles De subversieve paradox Ik ben geboren om op de eenhoorn te rijden Ik heb geen schuilplaatsen nodig, ik doe wat ik wil Ik ben de mystieke clown van lust Ik ben de nar, ik ben de paniekkoning In oertijd Van de andere kant Pan belt me, belt me In deze vormeloze wereld Ik kan mezelf vinden Met de euforie, de euforie Van het geweldige allemaal