Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: death ss Songtekst: terror

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: death ss - terror ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van terror? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van death ss! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van death ss en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals terror .

Origineel

I'm caught in a thunderstorm and I've missed my train There are no shelters in this place I'm obliged to take refuge into this old cemetery that seems abandoned. I hope I won't remain here for a long time besides it's getting darker and darker But just a moment what is happening? At the flash of lightning I think I see something moving over there. May be a figment of my imagination but I think I'm lost in this cursed cemetery. Choked noises now frighten me seem to rise from the graves Now I feel a dark presence and the bells tolling here seem toe from nowhere My God, what is it? It cannot be true, I'm full of horror! The dead are leaving their coffins now and theye slowly towards me with their corroded hands and feet Now I realize that my time ise.

 

Vertaling

Ik zit in een onweer en ik heb mijn trein gemist Er zijn geen schuilplaatsen op deze plek Ik moet vluchten naar deze oude begraafplaats dat lijkt verlaten. Ik hoop dat ik hier niet lang zal blijven bovendien wordt het donkerder en donkerder Maar even wat gebeurt er? Bij de bliksemflits denk ik dat ik zie daar beweegt iets. Misschien een verzinsel van mijn verbeelding maar ik denk dat ik verdwaald ben op deze vervloekte begraafplaats. Verstikte geluiden maken me nu bang lijken uit de graven op te staan Nu voel ik een donkere aanwezigheid en de klokken luiden hier lijken uit het niets Mijn God, wat is er? Het kan niet waar zijn, ik zit vol afschuw! De doden verlaten nu hun doodskisten en ze komen langzaam naar me toe met hun verroeste handen en voeten Nu realiseer ik me dat mijn tijd is.