Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: death threat Songtekst: never again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: death threat - never again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van death threat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van death threat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never again .

Origineel

You left me here to suffer You left me dying alone It's only made me stronger Your day - your day will surelye But for now I lay in wait Full of bitterness and filled with hate Can you see the pain you caused me? You will feel the pain you caused me Empty promises written in stone Betrayed and left alone I'm drowning in my mysery Because of you I lost my sanity Because of you I will never love again Because of you I will never love again But now I lay I wait But for now I lay in wait Full of bitterness and filled with hate Can you see the pain you caused me? You will feel the pain you caused me Empty promises written in stone Betrayed and left alone I'm drowning in my misery Because of you I lost my sanity Haunted by memories of a love That left me filled with pain I will never love again I replaced your love with hate Never love again

 

Vertaling

Je hebt me hier achtergelaten om te lijden Je liet me alleen sterven Het heeft me alleen sterker gemaakt Jouw dag - jouw dag zal zeker zijn Maar voorlopig lag ik op de loer Vol bitterheid en vol haat Kunt u de pijn zien die u mij veroorzaakte? Je zult de pijn voelen die je me hebt aangedaan Lege beloften geschreven in steen Verraden en met rust gelaten Ik verdrink in mijn mysterie Door jou verloor ik mijn verstand Door jou zal ik nooit meer liefhebben Door jou zal ik nooit meer liefhebben Maar nu wacht ik Maar voorlopig lag ik op de loer Vol bitterheid en vol haat Kunt u de pijn zien die u mij veroorzaakte? Je zult de pijn voelen die je me hebt aangedaan Lege beloften geschreven in steen Verraden en met rust gelaten Ik verdrink in mijn ellende Door jou verloor ik mijn verstand Achtervolgd door herinneringen aan een liefde Dat maakte me vol pijn Ik zal nooit meer liefhebben Ik heb je liefde vervangen door haat Nooit meer liefhebben