Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deathstars Songtekst: damn me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deathstars - damn me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van damn me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deathstars! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deathstars en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals damn me .

Origineel

Die, I want to watch you die as you speak those words to me Die, I want to watch you die as you sell those words to please We were never your sheep to keep and guide or victims by your side I never asked for the world that you brought me, never wanted it I never asked for that lie so damn me as I say goodbye Fall, you want my visions but the sights are to dark to see We were never your sheep to keep and guide or victims by your side I never asked for the world that you brought me, never wanted it I never asked for that lie, so damn me as I say goodbye I never asked for the world that you gave me I never asked for the world that you brought me

 

Vertaling

Sterf, ik wil je zien sterven als je die woorden tegen me spreekt Sterf, ik wil je zien sterven als je die woorden aan mij verkoopt We waren nooit je schapen om te leiden of slachtoffers aan je zijde Ik heb nooit gevraagd om de wereld die je me bracht, nooit gewild Ik heb nooit om die leugen gevraagd dus vervloek me als ik afscheid neem Val, je wilt mijn visioenen maar het zicht is te donker om te zien We waren nooit je schapen om te leiden of slachtoffers aan je zijde Ik heb nooit gevraagd om de wereld die je me bracht, nooit gewild Ik heb nooit om die leugen gevraagd, dus vervloek me als ik afscheid neem Ik heb nooit gevraagd om de wereld die je me gaf Ik heb nooit gevraagd om de wereld die je me bracht