Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deb sardi Songtekst: the more i see you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deb sardi - the more i see you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the more i see you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deb sardi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deb sardi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the more i see you .

Origineel

Each time I look at you Is like the first time Each time you're near me The thrill is new And there is nothing That I wouldn't do for The rare delight of the sight Of you for The more I see you, The more I want you Somehow this feeling Just grows and grows With every sigh I become more mad about you More lost without you and so it goes Can you imagine how much I love you? The more I see you as years go by I know the only one for me can only be you My arms won't free you, my heart won't try I know the only one for me Can only be you My arms won't free you, My heart won't try

 

Vertaling

Elke keer als ik naar je kijk Is als de eerste keer Elke keer dat je bij me bent De sensatie is nieuw En er is niets dat ik niet zou doen voor het zeldzame genot van de aanblik van jou voor Hoe meer ik je zie, hoe meer ik je wil Op een of andere manier groeit dit gevoel gewoon groeit en groeit Met elke zucht Ik word gekker van je Meer verloren zonder jou en zo gaat het Kun je je voorstellen hoeveel ik van je hou? Hoe meer ik je zie met het verstrijken van de jaren Ik weet dat de enige voor mij alleen jij kan zijn Mijn armen zullen je niet bevrijden, mijn hart zal het niet proberen Ik weet dat de enige voor mij alleen jou kan zijn Mijn armen zullen je niet bevrijden, mijn hart zal het niet proberen