Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: debbie harry Songtekst: the fugitive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: debbie harry - the fugitive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the fugitive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van debbie harry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van debbie harry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the fugitive .

Origineel

Give it up baby Don't be so mean Give it up baby Why don't you come clean? What harm can come from a stolen kiss How could ya leave me at a time like this Convicted by forbidden bliss You hit the road like a fugitive Give it up baby Give it to me I said give it up baby Come clean Were we just getting too intimate? Like falling into a bottomless pit? Committed crimes are pa-passionate And just when it gets so primitive You hit the road like a fugitive Work me now Work me now Show me how Work me now Running scared's no way to live Hesitant and tentative Something else has got to give It can be so primitive All in one night we'll scheme our way to the heavens You're captive in my grip You're watching time crawl by Attending to my needs Emotion boiling over I count the explosions Then you hit the road like a fugitive! Work me now! Oh baby show me how! Work me now! Work me now! Staring for a moment as I sneak attack You run away I watch your back You got to make your getaway You better get it good You're just a primitive fugitive I said work me now! I said surrender surrender give it to me Mmm baby give it up don't be so mean Ah baby baby can't ya why don't you come clean Come on and show me how! Baby work me now!

 

Vertaling

Geef het op, schatje. Wees niet zo gemeen Geef het op, schatje. Waarom kom je niet eerlijk? Wat voor kwaad kan er komen van een gestolen kus Hoe kon je me verlaten op een moment als dit Veroordeeld door verboden gelukzaligheid Je gaat de weg op als een voortvluchtige Give it up baby Geef het aan mij I said give it up baby Kom op. Waren we gewoon te intiem aan het worden? Zoals vallen in een bodemloze put? Gepleegde misdaden zijn pa-passionate And just when it gets so primitive You hit the road like a fugitive Werk me nu Werk me nu Laat me zien hoe Werk me nu Bang weglopen is geen manier om te leven Aarzelend en aarzelend Iets anders moet geven Het kan zo primitief zijn In één nacht banen we ons een weg naar de hemel Je bent gevangen in mijn greep Je kijkt hoe de tijd voorbij kruipt Aan mijn behoeften voldoend Emotie kookt over ik tel de explosies Dan ga je op weg als een voortvluchtige! Laat me nu werken! Oh baby laat me zien hoe! Werk me nu! Werk me nu! Staren voor een moment als ik stiekem aanval Je rent weg I watch your back Je moet maken dat je wegkomt. Je kunt het maar beter goed doen Je bent maar een primitieve voortvluchtige Ik zei werk me nu! Ik zei geef je over geef je over geef het aan mij Mmm baby geef het op wees niet zo gemeen Schatje, waarom ben je niet eerlijk? Kom op en laat me zien hoe het moet! Baby werk me nu!