Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deblert mcclinton Songtekst: got you on my mind

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deblert mcclinton - got you on my mind ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van got you on my mind? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deblert mcclinton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deblert mcclinton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals got you on my mind .

Origineel

Got you on my mind, feelin' kind of sad and low Got you on my mind, feelin' kind of sad and low Wonderin' where you are, wonderin' why you had to go Tears begin to fall every time I hear your name Tears begin to fall every time I hear your name Since you went away nothin' seems to be the same No matter how I try my heart keeps tellin' me that I can't forget you If it should ever be that you wanna come back to me, gonna let you Tears begin to fall every time I hear your name Tears begin to fall every time I hear your name Since you went away nothin' seems to be the same No matter how I try my heart keeps tellin' me that I can't forget you If it should ever be that you wanna come back to me, gonna let you Got you on my mind, feelin' kind of sad and low Got you on my mind, feelin' kind of sad and low Wonderin' where you are, wonderin' why you had to go Wonderin' where you are, wonderin' why you had to go Wonderin' where you are, wonderin' why you had to go

 

Vertaling

Got you on my mind, feelin' kind of sad and low Got you on my mind, feelin' kind of sad and low Ik vraag me af waar je bent, ik vraag me af waarom je weg moest Tranen beginnen te vallen elke keer als ik je naam hoor Tranen beginnen te vallen elke keer als ik je naam hoor Sinds je weg bent lijkt niets meer hetzelfde Hoe ik het ook probeer, mijn hart blijft me zeggen dat ik je niet kan vergeten Als het ooit zover komt dat je bij me terug wilt komen, dan laat ik je Tranen beginnen te vallen elke keer als ik je naam hoor Tears begin to fall every time I hear your name Sinds je weg bent lijkt niets meer hetzelfde Hoe ik het ook probeer, mijn hart blijft me zeggen dat ik je niet kan vergeten Als het ooit zover komt dat je bij me terug wilt komen, dan laat ik je Got you on my mind, feelin' kind of sad and low Got you on my mind, feelin' kind of sad and low Wonderin 'waar je bent, wonderin 'waarom je moest gaan Wonderin 'waar je bent, wonderin 'waarom je moest gaan Wonderin 'waar je bent, wonderin 'waarom je moest gaan