Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deburgh chris Songtekst: the lady in red

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deburgh chris - the lady in red ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the lady in red? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deburgh chris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deburgh chris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the lady in red .

Origineel

I've never seen you looking so lovely as you did tonight I've never seen you shine so bright I've never seen so many men ask you if you wanted to dance They're looking for a little romance Given half a chance And I've never seen that dress you're wearing Or that highlights in your hair That catch your eyes I have been blind The lady in red is dancing with me Cheek to cheek There's nobody here It's just you and me It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never forget the way you look tonight I've never seen you looking so gorgeous as you did tonight I've never seen you shine so bright you were amazing I've never seen so many people want to be there by your side And when you turned to me and smiled it took my breath away And I have never had such a feeling such a feeling Of complete and utter love, as I do tonight The lady in red is dancing with me Cheek to cheek There's nobody here It's just you and me It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never forget the way you look tonight I never will forget the way you look tonight The lady in red My lady in red I love you

 

Vertaling

Ik heb je nog nooit zo mooi gezien als vanavond. Ik heb je nog nooit zo zien stralen Ik heb nog nooit zoveel mannen gezien die je vroegen of je wilde dansen Ze zijn op zoek naar een beetje romantiek Als ze maar een halve kans krijgen En ik heb nog nooit die jurk gezien die je draagt Of die highlights in je haar Die je ogen vangen Ik ben blind geweest De dame in het rood danst met mij Cheek to cheek There's nobody here It's just you and me Het is waar ik wil zijn Maar ik ken nauwelijks deze schoonheid aan mijn zijde Ik zal nooit vergeten hoe je er vanavond uitziet Ik heb je nog nooit zo mooi gezien als vanavond Ik heb je nog nooit zo zien stralen je was geweldig ik heb nog nooit zoveel mensen gezien die aan jouw zijde willen staan En toen je naar me omkeek en glimlachte, benam dat me de adem. En ik heb nog nooit zo'n gevoel gehad... van complete en totale liefde, zoals ik vanavond heb De dame in het rood danst met mij Cheek to cheek There's nobody here It's just you and me Het is waar ik wil zijn Maar ik ken nauwelijks deze schoonheid aan mijn zijde Ik zal nooit vergeten hoe je er vanavond uitziet Ik zal nooit vergeten hoe je er vanavond uitziet De dame in het rood Mijn dame in het rood ik hou van je