Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: declan Songtekst: where did our love go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: declan - where did our love go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van where did our love go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van declan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van declan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals where did our love go .

Origineel

Baby, baby, baby don't leave me. Ooh, please don't leave me all by myself. I've got this burning, burning, yearning feelin' inside me. Ooh, deep inside me and it hurts so bad. You came into my heart (baby, baby) so tenderly, With a burning love (baby, baby) That stings like a bee (baby, baby). Now that I surrender (baby, baby) so helplessly, You now want to leave (baby, baby). Ooh, you wanna leave me (baby, baby). Ooh (baby, baby). Baby, baby, where did our love go? Ooh, don't you want me? Don't you want me no more (baby, baby)? Ooh, baby. Baby, baby, where did our love go? And all your promises of a love forevermore! I've got this burning, burning, yearning feelin' inside me. Ooh, deep inside me, and it hurts so bad. Before you won my heart (baby, baby) You were a perfect guy. But now that you got me, You wanna leave me behind (baby, baby). Ooh, baby. Baby, baby, baby don't leave me. Ooh, please don't leave me all by myself (baby, baby). Ooh.

 

Vertaling

Schatje, schatje, schatje laat me niet alleen. Ooh, alsjeblieft laat me niet alleen. Ik heb dit brandende, brandende, hunkerende gevoel in me. Ooh, deep inside me and it hurts so bad. Je kwam zo teder in mijn hart (baby, baby), With a burning love (baby, baby) That stings like a bee (baby, baby). Nu ik me zo hulpeloos overgeef (baby, baby), wil je nu weggaan (baby, baby). Ooh, you wanna leave me (baby, baby). Ooh (baby, baby). Schatje, schatje, waar is onze liefde gebleven? Ooh, wil je me niet meer? Wil je me niet meer? (baby, baby)? Ooh, baby. Schatje, schatje, waar is onze liefde gebleven? En al je beloftes van een liefde voor altijd! Ik heb dit brandende, brandende, hunkerende gevoel in mij. Ooh, diep in mij, en het doet zo'n pijn. Before you won my heart (baby, baby) Je was een perfecte jongen. Maar nu dat je mij hebt, wil je me achterlaten (baby, baby). Ooh, baby. Schatje, schatje, schatje laat me niet achter. Ooh, alsjeblieft laat me niet alleen. (baby, baby). Ooh.