Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: decoded feedback Songtekst: breathe

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: decoded feedback - breathe ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van breathe? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van decoded feedback! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van decoded feedback en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals breathe .

Origineel

Synchronize your life with your dreams Fantasize places you've never been I breathe the air of my beliefs I breathe the air of my beliefs Sanctify yourself, and what you feel Realize that dreams can be real Breath the air inside and leave the world outside I breathe the air of my beliefs I breathe the air of my beliefs With the sun/With the rain With the storm/When I'm in pain I breathe the air of my beliefs I breathe the air of my beliefs I breathe the air of my beliefs Sanctify your life with your dreams Realize that life can't be real Breathe the air inside and leave the world outside I breathe the air of my beliefs I breathe the air of my beliefs With the sun/With the rain With the storm/When I'm in pain

 

Vertaling

Synchroniseer uw leven met uw dromen Fantaseer over plaatsen waar je nog nooit bent geweest Ik adem de lucht van mijn overtuigingen Ik adem de lucht van mijn overtuigingen in Heilig jezelf, en wat je voelt Realiseer je dat dromen echt kunnen zijn Adem de lucht in en laat de wereld buiten Ik adem de lucht van mijn overtuigingen Ik adem de lucht van mijn overtuigingen Met de zon / Met de regen Met de storm/Wanneer ik pijn heb Ik adem de lucht van mijn overtuigingen Ik adem de lucht van mijn overtuigingen Ik adem de lucht van mijn overtuigingen Heilig je leven met je dromen Realiseer je dat het leven niet echt kan zijn Adem de lucht in en laat de wereld buiten Ik adem de lucht van mijn overtuigingen I breathe the air of my beliefs Met de zon / Met de regen Met de storm/Wanneer ik pijn heb