Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deep blue something Songtekst: drcrippen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deep blue something - drcrippen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drcrippen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deep blue something! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deep blue something en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drcrippen .

Origineel

Don't let go Stay with me We'll take it slow 'til you're on your feet I saw you looking at him Did you let yourself go You threw yourself into my arms and I heard you hum What were you going through A little crisis Maybe we'll see it through As long as youre here with me You know that I would do Anything for you Just as long as you hold me in your arms You know that I would do Anything for you Just as long as you hold me in your arms Your smile brings me warmth when the hometown records cold I see you appear from far away and youre holding his arms I saw you standing with him Did you let me go I threw myself into your arms and you said don't think so What were we going through A little crisis Maybe we'll see it through As long as youre here with me You know that I would do Anything for you Just as long as you hold me in your arms You know that I would do Anything for you Just as long as you hold me in your arms In your arms In your arms You know that I would do Anything for you Just as long as you hold me in your arms You know that I would do Anything for you Just as long as you hold me in your arms

 

Vertaling

Laat me niet los Blijf bij me. We doen het rustig aan tot je weer op de been bent Ik zag je naar hem kijken. Heb je jezelf laten gaan? Je gooide jezelf in mijn armen en ik hoorde je neuriën Waar ging je doorheen? Een kleine crisis Misschien komen we er wel doorheen Zolang je hier bij mij bent Je weet dat ik alles zou doen alles voor je zou doen Zolang je me in je armen houdt Je weet dat ik alles zou doen alles voor je zou doen Als je me maar in je armen houdt Je glimlach brengt me warmte wanneer de stad koud registreert Ik zie je van ver komen en je houdt zijn armen vast Ik zag je bij hem staan Heb je me laten gaan Ik wierp mezelf in je armen en jij zei dat ik dat niet dacht Waar gingen we doorheen Een kleine crisis. Misschien komen we er wel doorheen Zolang je hier bij me bent Je weet dat ik alles zou doen alles voor je zou doen Zolang je me in je armen houdt Je weet dat ik alles zou doen alles voor je zou doen Als je me maar in je armen houdt In je armen In je armen Je weet dat ik alles zou doen alles voor je zou doen Zolang je me in je armen houdt Je weet dat ik alles zou doen alles voor je zou doen Als je me maar in je armen houdt