Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deep blue something Songtekst: i can wait

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deep blue something - i can wait ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can wait? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deep blue something! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deep blue something en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can wait .

Origineel

"I fear I can't go on", she said "I think I would be better dead" She knelt, she cried and I held her head I thought I knew what she was feelin' And I assisted in her suicide Now that she's on the other side I know what she was after And I I, I, I can wait Inside I, I, I can wait A cold and wet November's day We lowered her into a grave I had never seen her look so brave No worms consume her body And I I, I, I can wait Inside I, I, I can wait

 

Vertaling

"Ik ben bang dat ik niet meer verder kan", zei ze "Ik denk dat ik beter dood kan zijn." Ze knielde, ze huilde en ik hield haar hoofd vast Ik dacht dat ik wist wat ze voelde En ik... assisted in her suicide Nu ze aan de andere kant is weet ik waar ze op uit was En ik... Ik, ik, ik kan wachten Binnen Ik, ik, ik kan wachten Een koude en natte novemberdag We lieten haar in een graf zakken Ik had haar nog nooit zo dapper zien kijken Geen wormen verorberden haar lichaam And I Ik, ik, ik kan wachten Binnen Ik, ik, ik kan wachten