Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deep purple Songtekst: hey bop a re bop

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deep purple - hey bop a re bop ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hey bop a re bop? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deep purple! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deep purple en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hey bop a re bop .

Origineel

No, no, no Gloria. Oh try and help me, Gloria. Standing at the station. Waiting for you Gloria. Oh standing at the station. I've been waiting there for you Gloria. Oh I've been waiting, I've been waiting there for you Gloria. I've been waiting, waiting for you Gloria. No, long day is dying. Long day is dying, Gloria. Long day is dying. Long day is dying, Gloria. Don't you know I'm standing at the station. Waiting for you Gloria

 

Vertaling

Nee, nee, nee Gloria. Oh probeer me te helpen, Gloria. Ik sta op het station. Ik wacht op je, Gloria. Oh staan op het station. Ik heb daar op je gewacht Gloria. Oh ik heb gewacht, ik heb gewacht daar op u Gloria. Ik heb gewacht, gewacht op jou Gloria. Nee, lange dag is stervende. Lange dag is stervende, Gloria. Lange dag sterft. Lange dag sterft, Gloria. Weet je niet dat ik op het station sta. Wachtend op jou Gloria