Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deep purple Songtekst: holy man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deep purple - holy man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van holy man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deep purple! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deep purple en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals holy man .

Origineel

Called to Madonna To give me a line She said boy what have you done Passing your time with a holy man Talking about the moon and sun But I can't tell the difference Between the fool and wise Show me a river to follow Away from all these lies I've been on my own so long Won't you lend me your hand I've been picking up my bones too long Won't you understand Called to the captain To put me ashore For it looked like no man's land Is this the way to follow I cried as I shook his hand He told me had no answer He didn't really hold the key I am a simple man Was all he said to me I've been on my own so long Won't you lend me a hand I've been out in the cold too long Won't you understand I've been on the road so long Won't you lend me your hand I've been out in the cold too long Won't you understand Heard my mother crying She was calling out my name Whisper in the dark night Saying who's to blame The hour glass keeps turning With not enough sand to see I am a holy man So don't you bother me I've been on my own so long Won't you lend me your hand I've been pickin' up my bones too long Won't you understand I've been on my own so long Won't you lend me your hand I've been out in the cold too long Won't you understand?

 

Vertaling

Gebeld naar Madonna Om me een lijntje te geven Ze zei jongen wat heb je gedaan Je tijd verdoen met een heilige man Praten over de maan en de zon Maar ik kan het verschil niet zien Tussen de dwaas en de wijze Toon me een rivier om te volgen Weg van al deze leugens Ik ben al zo lang op mezelf Wil je me niet je hand lenen? Ik heb mijn botten te lang opgeraapt Wil je het niet begrijpen Ik riep de kapitein Om me aan land te zetten Want het leek wel niemandsland Is dit de weg die ik moet volgen Ik huilde toen ik zijn hand schudde Hij zei dat ik geen antwoord had Hij had niet echt de sleutel in handen Ik ben een eenvoudige man Was alles wat hij tegen me zei Ik ben al zo lang alleen Wil je me niet een handje helpen Ik heb te lang in de kou gestaan Begrijp je het niet? Ik ben al zo lang op de weg Wil je me niet een handje helpen Ik ben te lang in de kou geweest Begrijp je het dan niet Ik hoorde mijn moeder huilen. Ze riep mijn naam Fluisterend in de donkere nacht Ze zei wie de schuldige was De zandloper blijft draaien Met niet genoeg zand om te zien Ik ben een heilige man Dus val me niet lastig. Ik ben al zo lang alleen Won't you lend me your hand Ik ben al te lang bezig met het oprapen van mijn botten Wil je niet begrijpen Ik ben al zo lang alleen Won't you lend me your hand Ik heb te lang in de kou gestaan Begrijp je het niet?