Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deep purple Songtekst: never before [live]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deep purple - never before [live] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van never before [live]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deep purple! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deep purple en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals never before [live] .

Origineel

Somebody Somebody Come to my side I'm tired I'm crying I'm sick inside My woman that woman Just wasn't right [Chorus] Help me now please my friend I never felt so bad before Never never before So funny so funny Just like a show One name two people All in a row Somebody Somebody Someone must go [Chorus] I was hurt when I was younger By a woman who was cold She took my name She took my body And she threw away my soul Can't hide I can't hide my misery I know my sorrow won't set me free She did it d'you see she did it to me Help me now please my friend I never felt so bad before Never never before

 

Vertaling

lemand... Kom naar mijn zijde Ik ben moe, ik huil Ik ben ziek van binnen Mijn vrouw, die vrouw was gewoon niet goed [refrein] Help me nu alsjeblieft mijn vriend Ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld Nog nooit Zo grappig, zo grappig Net als een show Een naam twee mensen Allemaal op een rij Iemand Iemand Iemand moet gaan [refrein] Ik werd gekwetst toen ik jonger was Door een vrouw die koud was Ze nam mijn naam Ze nam mijn lichaam En ze gooide mijn ziel weg Can't hide I can't hide my misery Ik weet dat mijn verdriet me niet zal bevrijden Zij deed het, zie je, zij deed het met mij Help me nu alsjeblieft mijn vriend Ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld Nooit eerder