Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deep purple Songtekst: rat bat blue

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deep purple - rat bat blue ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rat bat blue? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deep purple! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deep purple en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rat bat blue .

Origineel

Hey baby, what you gonna do When the lights go up on you? What's your name, can I drive you home? Sweet woman, are you all alone? You're the one for me I'm gonna keep you busy as a bee, could bee, could be Rat bat blue Now, get up woman, don't be slow It's getting late and I wanna go No cause for acting big Got to love, got to live Stick around with me I'm gonna show you things you never thought you'd see, You see Rat bat blue You're so fine Get out! You didn't understand I'm a hard loving man No way you can satisfy The way you look, the way you lie And when you shut the door Make sure I don't see you 'round here no more Rat bat blue Alright

 

Vertaling

Hey baby, wat ga je doen Als de lichten uitgaan bij jou? Wat is je naam, kan ik je naar huis rijden? Lieve vrouw, ben je helemaal alleen? You're the one for me I'm gonna keep you busy as a bee, could bee, could be Rat vleermuis blauw Nu, sta op vrouw, wees niet traag Het wordt laat en ik wil gaan Geen reden om groot te doen Got to love, got to live Blijf bij me Ik ga je dingen laten zien die je nooit gedacht had te zien, zie je Rat vleermuis blauw Je bent zo fijn Ga weg. Je hebt het niet begrepen. Ik ben een harde liefdevolle man Je kunt me op geen enkele manier bevredigen De manier waarop je kijkt, de manier waarop je liegt En als je de deur dicht doet Zorg ervoor dat ik je hier niet meer zie. Rat vleermuis blauw Alright