Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deep purple Songtekst: the surprising

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deep purple - the surprising ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the surprising? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deep purple! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deep purple en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the surprising .

Origineel

It wasn't quite the curse of Tutankhamen. Or the kiss of death from Judas in the night. And it felt so far beyond the blue horizon. Tempting me with transports of delight. And when the devil took my hand and said. Come along with me. There I was, wide awake and dreaming. Reaching out for something in the sky. But I could not control that trembling feeling. Everything I want is slipping by. And when the devil took my hand and said. Something you should see. I never knew what happened to my nightmare. Everything went dark that August day. And the eclipse was on the other side of somewhere. But I was on the upside of afraid. And then an angel took my hand and said. Come along with me

 

Vertaling

Het was niet echt de vloek van Toetanchamon. Of de kus des doods van Judas in de nacht. En het voelde zo ver voorbij de blauwe horizon. Mij verleidend met transporten van verrukking. En toen de duivel mijn hand nam en zei. Kom met me mee. Daar was ik, klaarwakker en dromend. Reikend naar iets in de lucht. Maar ik kon dat bevende gevoel niet bedwingen. Alles wat ik wil, glipt voorbij. En toen nam de duivel mijn hand en zei. Iets wat je moet zien. Ik heb nooit geweten wat er met mijn nachtmerrie gebeurde. Alles werd donker die augustusdag. En de eclips was aan de andere kant van ergens. Maar ik was op de kop van bang. En toen nam een engel mijn hand en zei. Kom met me mee