Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deerhunter Songtekst: fountain stairs

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deerhunter - fountain stairs ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fountain stairs? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deerhunter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deerhunter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fountain stairs .

Origineel

Take my hand and pray with me My final days in company The devil now has come for me And helicopters circling the scene And I pray for us Could you pray for us We know he loves you the best We know he loves you the best Lights inside my cave Tired of my pain I'm tired of my pain, oh All these drugs they play All leave in these terrible ways They don't pay like they use to pay I used to make it day to day No one cares for me I have minimal needs I keep no company And now they are through with me Now they are through with me Now they are through with me Now they are through with me Now they are through with me Now they are through with me Now they are through with me Now they are through with me Now they are through with me Now they are through with me Now they are through with me Now they are through with me

 

Vertaling

Neem mijn hand en bid met mij Mijn laatste dagen in gezelschap De duivel is nu voor mij gekomen En helikopters cirkelen rond de scène En ik bid voor ons Kun jij voor ons bidden We weten dat hij het meest van jullie houdt We weten dat hij het meest van je houdt Lichten in mijn grot Moe van mijn pijn Ik ben moe van mijn pijn, oh Al deze drugs die ze spelen Ze gaan allemaal weg op deze vreselijke manieren Ze betalen niet meer zoals ze vroeger betaalden Ik maakte het van dag tot dag Niemand geeft om mij. Ik heb minimale behoeften Ik heb geen gezelschap En nu zijn ze klaar met mij Nu hebben ze genoeg van me Nu is het gedaan met mij Nu zijn ze klaar met mij Nu zijn ze klaar met mij Nu zijn ze klaar met mij Nu is het genoeg met mij Nu is het genoeg met mij Nu is het genoeg met mij Nu is het genoeg met mij Nu is het genoeg met mij Nu zijn ze klaar met mij