Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: def leppard Songtekst: breathe a sigh

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: def leppard - breathe a sigh ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van breathe a sigh? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van def leppard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van def leppard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals breathe a sigh .

Origineel

Let me down slow an' easy 'Cause there ain't nothin' I can do I hope and pray, my faith won't leave me When ites down to me an' you Try a little tenderness I die a little For a long lost sweet caress You lyin' next to me Fulfilled some destiny I wanna cry But I breathe a sigh Just a little bit of lettin' go I don't want you to know I wanna cry But I breathe a sigh Overflow of emotion And a hurt that'll never heal If you close the door forever The fate of pain is sealed Try a little tenderness I die a little For a long lost sweet caress You lyin' next to me Fulfilled some destiny I wanna cry But I breathe a sigh Just a little bit of lettin' go, yea I don't want you to know I wanna cry But I breathe a sigh I more than long for your affection You tell me now that ain't so Not even gentle persuasion Is ever gonna let me go You lyin' next to me, yea Fulfilled some destiny I wanna cry But I breathe a sigh Just a little bit of lettin' go, yea I don't want you to know I wanna cry But I breathe a sigh Won't you let me breathe? Won't you let me breathe? Let me breathe Won't you let me breathe? Breathe a sigh Won't you let me breathe? Won't you let me breathe? Breathe a sigh Won't you let me breathe?

 

Vertaling

Laat me rustig aan doen Omdat ik niets kan doen Ik hoop en bid, mijn geloof zal me niet verlaten Als het aan mij een 'jij' is Probeer een beetje tederheid Ik sterf een beetje Voor een lang verloren liefkozing Je liegt naast me Een lot vervuld ik wil huilen Maar ik zucht Gewoon een klein beetje gaan Ik wil niet dat je het weet ik wil huilen Maar ik zucht Overvloed aan emotie En een pijn die nooit zal genezen Als je de deur voor altijd sluit Het lot van pijn is bezegeld Probeer een beetje tederheid Ik sterf een beetje Voor een lang verloren liefkozing Je liegt naast me Een lot vervuld ik wil huilen Maar ik zucht Gewoon een klein beetje gaan, ja Ik wil niet dat je het weet ik wil huilen Maar ik zucht Ik verlang meer dan uw genegenheid Vertel me nu dat dat niet zo is Zelfs geen zachte overtuiging Laat me ooit gaan Je liegt naast me, ja Een lot vervuld ik wil huilen Maar ik zucht Gewoon een klein beetje gaan, ja Ik wil niet dat je het weet ik wil huilen Maar ik zucht Laat je me niet ademen? Laat je me niet ademen? Laat me ademen Laat je me niet ademen? Haal een zucht Laat je me niet ademen? Laat je me niet ademen? Haal een zucht Laat je me niet ademen?