Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: def leppard Songtekst: day after day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: def leppard - day after day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van day after day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van def leppard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van def leppard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals day after day .

Origineel

You know me, just look in my eyes I shed my skin, got a new disguise My heart still beats and I'm still the same Do you know my name It's everything you've ever seen It's every dream you've broken It's only when you keep your eyes wide open Like a circle of light spinnin' out of control and I just can't let go Day after day there's a voice deep inside me Day after day there's the ghost of a lie Every belief that hase back to find me Day after day and it follows me blindly Day after day I feel you, you're under my skin You look in the mirror, you know where I've been My heart still beats but it's not the same Don't you know my name I'm always there to keep your eyes wide open Like a circle of light spinnin' out of control And I just can't let go Day after day there's a voice deep inside me Day after day there's the ghost of a lie Every belief that hase back to find me Day after day and it follows me blindly Day after day Like a circle of light spinnin' out of control And I just can't let go Day after day there's a voice deep inside me Day after day there's the ghost of a lie Every belief that hase back to find me Day after day and it follows me blindly Day after day Day after day Day after day there's a voice deep inside me Day after day there's the ghost of a lie Every belief that hase back to find me Day after day and it follows me blindly Day after day

 

Vertaling

Je kent me, kijk gewoon in mijn ogen Ik verloor mijn huid, kreeg een nieuwe vermomming Mijn hart klopt nog steeds en ik ben nog steeds hetzelfde Weet jij mijn naam Het is alles wat je ooit hebt gezien Het is elke droom die je hebt gebroken Alleen als je je ogen wijd openhoudt Als een lichtcirkel die uit de hand loopt en ik kan het gewoon niet loslaten Dag na dag klinkt er een stem diep in me Dag na dag is er de geest van een leugen Elke overtuiging die terugkomt om mij te vinden Dag na dag en het volgt me blindelings Dag na dag Ik voel je, je zit onder mijn huid Je kijkt in de spiegel, je weet waar ik ben geweest Mijn hart klopt nog steeds, maar het is niet hetzelfde Weet je mijn naam niet Ik ben er altijd om je ogen wijd open te houden Als een lichtcirkel die uit de hand loopt En ik kan het gewoon niet loslaten Dag na dag klinkt er een stem diep in me Dag na dag is er de geest van een leugen Elke overtuiging die terugkomt om mij te vinden Dag na dag en het volgt me blindelings Dag na dag Als een lichtcirkel die uit de hand loopt En ik kan het gewoon niet loslaten Dag na dag klinkt er een stem diep in me Dag na dag is er de geest van een leugen Elke overtuiging die terugkomt om mij te vinden Dag na dag en het volgt me blindelings Dag na dag Dag na dag Dag na dag klinkt er een stem diep in me Dag na dag is er de geest van een leugen Elke overtuiging die terugkomt om mij te vinden Dag na dag en het volgt me blindelings Dag na dag