Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: def leppard Songtekst: hanging on the telephone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: def leppard - hanging on the telephone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hanging on the telephone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van def leppard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van def leppard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hanging on the telephone .

Origineel

I'm in the phone booth, it's the one across the hall If you don't answer, I'll just ring it off the wall I know he's there, but I just had to call Don't leave me hanging on the telephone Don't leave me hanging on the telephone I heard your mother now she's going out the door Did she go to work or just go to the store All those things she said, I told you to ignore Oh why can't we talk again Oh why can't we talk again Oh why can't we talk again Don't leave me hanging on the telephone Don't leave me hanging on the telephone It's good to hear your voice, you know it's been so long If I don't get your call then everything goes wrong I want to tell you something you've known all along Don't leave me hanging on the telephone I had to interrupt and stop this conversation Your voice across the line gives me a strange sensation I'd like to talk when I can show you my affection Oh I can't control myself Oh I can't control myself Oh I can't control myself Don't leave me hanging on the telephone Hang up and run to me Whoah, hang up and run to me Whoah, hang up and run to me Whoah, hang up and run to me Whoah oh oh oh run to me

 

Vertaling

Ik zit in de telefooncel, die is aan de overkant van de gang Als je niet antwoordt, dan bel ik het gewoon van de muur Ik weet dat hij er is, maar ik moest gewoon bellen Laat me niet aan de telefoon hangen Laat me niet aan de telefoon hangen Ik hoorde je moeder nu ze de deur uitgaat Ging ze naar haar werk of ging ze gewoon naar de winkel Al die dingen die ze zei, zei ik je te negeren Oh waarom kunnen we niet weer praten Oh waarom kunnen we niet weer praten Oh waarom kunnen we niet weer praten Laat me niet aan de telefoon hangen Laat me niet aan de telefoon hangen Het is goed om je stem te horen, je weet dat het zo lang geleden is Als ik je telefoontje niet ontvang, gaat alles mis Ik wil je iets vertellen dat je altijd al wist Laat me niet aan de telefoon hangen Ik moest dit gesprek onderbreken en stoppen Je stem over de lijn geeft me een vreemd gevoel Ik wil graag praten als ik je mijn genegenheid kan tonen Oh, ik kan mezelf niet beheersen Oh, ik kan mezelf niet beheersen Oh, ik kan mezelf niet beheersen Laat me niet aan de telefoon hangen Hang op en ren naar me toe Whoah, hang op en ren naar me toe Whoah, hang op en ren naar me toe Whoah, hang op en ren naar me toe Whoah oh oh oh ren naar me toe