Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: def leppard Songtekst: love and affection

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: def leppard - love and affection ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love and affection? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van def leppard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van def leppard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love and affection .

Origineel

You got the fire, baby, I got the heat, can you handle it? I got the time, baby, you got the need, oh surrender it Oh, it's a passion crime with a danger sign, oh, can you handle it? You're just another girl, I'm just another man, It's just another night Whoa yeah Don't gimme love and affection or what you think it should be Don't gimme love, the wrong reason, yeah, it don't matter to me I got the heart, baby, you got the beat, take a chance on me We got the night baby, we got the dream, oh imagine it Oh, it's a passion crime with a danger sign, oh, can you handle it? You're just another girl, I'm just another man It's just another night Whoa yeah Don't gimme love and affection or what you think it should be Don't gimme love, the wrong reason, yeah, it don't matter to me I don't need your understandin' Oh babe can't you understand me C'mon try it and see Oh it's a passion play in a diff'rent way, oh can you handle it yeah You're just another girl, I'm just another man It's just another night Whoa yeah Don't gimme love and affection or what you think it should be Don't gimme love, the wrong reason, yeah, it don't matter to me I don't need your understandin' Oh babe can't you understand me? I don't need it Don't need your heart I don't need no understandin' (I don't need) no affection Don't give me love, and affection Don't gimme love, gimme what you got I don't need your Give me all you got I don't need the wrong reason I don't need, I don't need, I don't need I don't need (Idon't need) your understanding I don't need oh, oh I don't need your love, and your affection

 

Vertaling

Jij hebt het vuur, schat, ik heb de hitte, kun jij het aan? Ik heb de tijd, schat, je hebt de behoefte, oh geef het maar over Oh, het is een passie-misdaad met een gevaarsteken, oh, kun je het aan? Je bent gewoon een ander meisje, ik ben gewoon een andere man, Het is gewoon weer een nacht Whoa ja Geef me geen liefde en genegenheid of wat je denkt dat het zou moeten zijn Geef me geen liefde, de verkeerde reden, ja, het maakt mij niet uit Ik heb het hart, schatje, jij hebt het ritme, maak kans op mij We hebben de nachtbaby, we hebben de droom, oh stel je voor Oh, het is een passie-misdaad met een gevaarsteken, oh, kun je het aan? Je bent gewoon een ander meisje, ik ben gewoon een andere man Het is gewoon weer een nacht Whoa ja Geef me geen liefde en genegenheid of wat je denkt dat het zou moeten zijn Geef me geen liefde, de verkeerde reden, ja, het maakt mij niet uit Ik heb je begrip niet nodig Oh schat kan je me niet begrijpen Kom op, probeer het en zie Oh het is een passiespel op een andere manier, oh kun je het aan? Je bent gewoon een ander meisje, ik ben gewoon een andere man Het is gewoon weer een nacht Whoa ja Geef me geen liefde en genegenheid of wat je denkt dat het zou moeten zijn Geef me geen liefde, de verkeerde reden, ja, het maakt mij niet uit Ik heb je begrip niet nodig Oh schat kan je me niet begrijpen? Ik heb het niet nodig Je hebt je hart niet nodig Ik hoef het niet te begrijpen (Ik heb niet nodig) geen genegenheid Geef me geen liefde en genegenheid Geef me geen liefde, geef me wat je hebt Ik heb je niet nodig Geef me alles wat je hebt Ik heb de verkeerde reden niet nodig Ik heb het niet nodig, ik heb het niet nodig, ik heb het niet nodig Ik heb uw begrip niet nodig (ik heb het niet nodig) Ik heb geen oh, oh nodig Ik heb je liefde en je genegenheid niet nodig