Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: def leppard Songtekst: now

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: def leppard - now ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van now? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van def leppard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van def leppard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals now .

Origineel

I want to know you better Let's spend some time together I'm gonna be what's on your mind Look in my eye's they're calling I need your love to fall in If you could just give me a sign I can't get over baby I can't get over now I can't get over this feeling, I feel [Chorus] Now,right now It's the fire inside you Feels like I feel NOW,right now Deep inside me Deep inside me I'm tired of make believin', I'm lost and barely breathin' I'm on the ceiling help me down, yeah I'll be the risk your takin' And I won't rest until your mine, oh I want to show you baby I want to show you now I want to tell you this feeling I feel [Chorus] I can't get over this feeling I feel right now Yeah. Now,right now Let the fire inside you Burn like I burn [Chorus] Deep inside Deep inside me Deep inside me Deep inside

 

Vertaling

ik wil je beter leren kennen Laten we samen wat tijd doorbrengen Ik zal zijn waar je aan denkt Kijk in mijn ogen bellen ze Ik heb je liefde nodig om in te vallen Als je me een teken kon geven Ik kan niet over baby heen komen Ik kan er nu niet overheen komen Ik kan dit gevoel niet overwinnen, ik voel [Refrein] Nu, op dit moment Het is het vuur in je Het voelt alsof ik me voel NU, nu Diep vanbinnen Diep vanbinnen Ik ben het zat om te geloven, ik ben verdwaald en adem nauwelijks Ik zit aan het plafond, help me naar beneden, ja Ik ben het risico dat je neemt En ik zal niet rusten tot je de mijne bent, oh Ik wil je baby laten zien Ik wil het je nu laten zien Ik wil je dit gevoel vertellen dat ik voel [Refrein] Ik kan dit gevoel dat ik nu voel niet overwinnen Ja. Nu, op dit moment Laat het vuur in je binnen Brand zoals ik brand [Refrein] Diep van binnen Diep vanbinnen Diep vanbinnen Diep van binnen