Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: def leppard Songtekst: turn to dust 1st draft phil verse vocal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: def leppard - turn to dust 1st draft phil verse vocal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turn to dust 1st draft phil verse vocal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van def leppard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van def leppard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turn to dust 1st draft phil verse vocal .

Origineel

The concentration drifts in out of me Conversation slides away Turn and face the change in apathy Take a rise to fall Won't you save? Don't you blame me? I got the feel that I'm gone, turn to dust Sentence, rape me, segregate me I got the fear that I'm gone, turn to dust Slave or sympathy, it atrophies Save but ancient hearts Hiding scars and knives in symphonies Still we rise to fall Won't you save? Don't you blame me? I got the feel that I'm gone, turn to dust Sentence, rape me, segregate me I got the fear that I'm gone, turn to dust Won't you save? Don't you blame me? I got the feel that I'm gone, turn to dust Sentence, rape me, segregate me I got the fear that I'm gone, turn to dust

 

Vertaling

De concentratie drijft in uit mij Gesprekken glijden weg Draai me om en kijk naar de verandering in apathie Neem een stijging om te vallen Wil je niet sparen? Verwijt je het me niet? Ik heb het gevoel dat ik weg ben, tot stof vergaan Straf, verkracht me, scheid me Ik heb de angst dat ik weg ben, tot stof vergaan Slaaf of sympathie, het atrofieert Spaar maar oude harten Verbergen littekens en messen in symfonieën Nog steeds stijgen we om te vallen Wil je niet redden? Geef je mij niet de schuld? Ik heb het gevoel dat ik weg ben, tot stof vergaan Straf, verkracht me, scheid me Ik heb de angst dat ik weg ben, tot stof vergaan Wil je me niet redden? Geef je me niet de schuld? Ik heb het gevoel dat ik weg ben, tot stof vergaan Straf, verkracht me, scheid me Ik heb de angst dat ik weg ben, tot stof vergaan