Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: def leppard Songtekst: turn to dust

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: def leppard - turn to dust ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van turn to dust? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van def leppard! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van def leppard en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals turn to dust .

Origineel

The concentration drifts in out of me Conversation slides away Turn and face the change in apathy Take a rise to fall Won't you save? Don't you blame me? I got the feel that I'm gone, turn to dust Sentence, rape me, segregate me I got the fear that I'm gone, turn to dust Slave or sympathy, it atrophies Save but ancient hearts Hiding scars and knives in symphonies Still we rise to fall Won't you save? Don't you blame me? I got the feel that I'm gone, turn to dust Sentence, rape me, segregate me I got the fear that I'm gone, turn to dust

 

Vertaling

De concentratie dringt uit me naar binnen Gesprek glijdt weg Draai je om en zie de verandering in apathie onder ogen Neem een ??stijging om te vallen Wil je niet redden? Geef je mij niet de schuld? Ik heb het gevoel dat ik weg ben, verander in stof Zin, verkracht me, scheid me af Ik heb de angst dat ik weg ben, verander in stof Slaaf of sympathie, het atrofieert Red maar oude harten Littekens en messen verbergen in symfonieën Toch stijgen we om te vallen Wil je niet redden? Geef je mij niet de schuld? Ik heb het gevoel dat ik weg ben, verander in stof Zin, verkracht me, scheid me af Ik heb de angst dat ik weg ben, verander in stof