Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: default Songtekst: count on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: default - count on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van count on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van default! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van default en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals count on me .

Origineel

I know that life ain't always good to you I've seen exactly what it put you through Thrown you around and turned you upside down And so you, you got to thinking there was no way out You started sinking and it pulled you down It may be tough, you've got to get back up because You know that life ain't over yet I'm here for you so don't forget you can count on me cause I will carry you till you carry on Anytime you need someone somebody strong to lean on well you can count on me to hold you till that healing is done And every time you fall apart you can hide here in my arms and you can count on me to hold you till that feeling is gone I wonder why nobody's waiting on you I'd like to be the one to pull you through Your darkest times, I'd love to be the light that finds you I see a silver lining on your cloud I'll pick you up whenever you fall down Just take my hand and I will help you stand because You know that life ain't over yet I'm here for you so don't forget you can count on me cause I will carry you till you carry on Gone so you can live today I seems so long till yesterday Keep on counting on me to carry you till you carry on Carry on You know that life ain't over yet I'm here for you so don't forget you can count on me cause I will carry you till you carry on Remember life ain't over yet I'm here for you so don't forget that you can count on me to hold you till that feeling is gone

 

Vertaling

Ik weet dat het leven niet altijd goed voor je is. Ik heb precies gezien wat het je heeft aangedaan Het heeft je rondgegooid en op je kop gezet. En dus begon je te denken dat er geen uitweg was. Je begon te zinken en het trok je naar beneden Het kan moeilijk zijn, maar je moet weer opstaan. Je weet dat het leven nog niet voorbij is. Ik ben hier voor jou dus vergeet niet je kunt op me rekenen want ik zal je dragen tot je verder gaat Anytime you need someone een sterk iemand nodig om op te leunen wel, je kan op me rekenen om je vast te houden tot dat de genezing gedaan is En elke keer als je instort kun je je hier in mijn armen verbergen en je kan op me rekenen om je vast te houden tot dat gevoel weg is Ik vraag me af waarom niemand op je wacht Ik wil degene zijn die je er doorheen trekt Je donkerste tijden, ik zou graag het licht zijn dat je vindt Ik zie een zilveren rand op jouw wolk I'll pick you up whenever you fall down Pak gewoon mijn hand en ik help je overeind, want Je weet dat het leven nog niet voorbij is Ik ben hier voor jou dus vergeet niet je kunt op me rekenen want ik zal je dragen tot je verder gaat Weg zodat je vandaag kunt leven Het lijkt zo lang geleden Blijf op me rekenen om je te dragen tot je verder gaat Ga door. Je weet dat het leven nog niet voorbij is. Ik ben hier voor jou dus vergeet niet je kunt op me rekenen want ik zal je dragen tot je verder gaat Vergeet niet dat het leven nog niet voorbij is Ik ben hier voor jou dus vergeet niet dat je op me kunt rekenen om je vast te houden tot dat gevoel weg is