Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deftones Songtekst: damone (hidden track)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deftones - damone (hidden track) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van damone (hidden track)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deftones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deftones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals damone (hidden track) .

Origineel

Sleep in this hole. Stinging in your eyes. Ashamed. For you, cause. So far, I've been down that's true. Shake in lie. About to fall. Ashamed. For you, cause. So far I've been down that's true. Except for your arms. You start, stand still. And shove regret back at me. Ask you why. What's up?. Ask you why. One, two. Why, why. Why, why. Soon I've been you. Laughter, sigh. I'm so ashamed. For you, cause. So far I've been down that's true. Except for your arms. You start, stand still. And shove regret back at me. Ask you why. What's up?. Ask you why. One, two. Why, why. Why, why. This feeling gets old. And so do your eyes. This is why. I hate you, cause. So far, I've been down that's true. Except for you're arms, you just. Smile, stand still. While you look right back at me. You start, stand still. And shove regret back at me. Ask you why. What's up?. Ask you why. One, two. Why, why. Why, why

 

Vertaling

Slapen in dit gat. Prikken in je ogen. Beschaamd. Voor jou, oorzaak. Tot nu toe ben ik beneden geweest dat is waar. Schudden in de leugen. Op het punt om te vallen. Beschaamd. Voor jou, oorzaak. Tot nu toe ben ik down geweest dat is waar. Behalve je armen. Je begint, staat stil. En schuift spijt terug naar mij. Vraag je waarom. Wat is er? Vraag je waarom. Een, twee. Waarom, waarom. Waarom, waarom. Binnenkort ben ik jou. Lachen, zuchten. Ik schaam me zo. Voor jou, oorzaak. Tot nu toe ben ik down geweest dat is waar. Behalve je armen. Je begint, staat stil. En schuift spijt terug naar mij. Vraag je waarom. Wat is er? Vraag je waarom. Een, twee. Waarom, waarom. Waarom, waarom. Dit gevoel wordt oud. En je ogen ook. Dit is waarom. Ik haat je, oorzaak. Tot nu toe, ben ik beneden geweest dat is waar. Behalve je armen, je bent gewoon. Lachen, stilstaan. Terwijl je me recht aankijkt. Je begint, staat stil. En schuift spijt terug naar mij. Vraag je waarom. Wat is er? Vraag je waarom. Een, twee. Waarom, waarom. Waarom, waarom...