Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deftones Songtekst: jealous guy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deftones - jealous guy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jealous guy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deftones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deftones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jealous guy .

Origineel

I was dreaming of the past And my heart was beating fast I began to lose control I began to lose control I didn't mean to hurt you I'm sorry that I made you cry Oh no, I didn't want to hurt you I'm just a jealous guy I was feeling insecure You might not love me anymore I was shivering inside I was shivering inside I didn't mean to hurt you I'm sorry that I made you cry Oh no, I didn't want to hurt you I'm just a jealous guy I didn't mean to hurt you I'm sorry that I made you cry Oh no, I didn't want to hurt you I'm just a jealous guy I was trying to catch your eyes Thought that you was trying to hide I was swallowing my pain I was swallowing my pain I didn't mean to hurt you I'm sorry that I made you cry I didn't want to hurt you I'm just a jealous guy I'm just a jealous guy I'm just a jealous guy

 

Vertaling

Ik droomde van het verleden En mijn hart klopte snel Ik begon de controle te verliezen Ik begon mijn zelfbeheersing te verliezen Het was niet mijn bedoeling je pijn te doen. Het spijt me dat ik je aan het huilen heb gemaakt Oh nee, ik wilde je geen pijn doen. Ik ben gewoon een jaloerse jongen. Ik voelde me onzeker. Misschien hou je niet meer van me. Ik bibberde van binnen. Ik bibberde van binnen Ik wilde je niet kwetsen. Het spijt me dat ik je aan het huilen heb gemaakt Oh nee, ik wilde je geen pijn doen. Ik ben gewoon een jaloerse jongen. Ik wilde je geen pijn doen. Het spijt me dat ik je aan het huilen heb gemaakt Oh nee, ik wilde je geen pijn doen Ik ben gewoon een jaloerse jongen. Ik probeerde je ogen te vangen. Ik dacht dat je je probeerde te verstoppen. Ik slikte mijn pijn in. Ik slikte mijn pijn in. Het was niet mijn bedoeling je pijn te doen. Het spijt me dat ik je aan het huilen heb gemaakt. Ik wilde je geen pijn doen. Ik ben gewoon een jaloerse jongen Ik ben gewoon een jaloerse jongen Ik ben gewoon een jaloerse jongen