Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: degarmo & key Songtekst: every moment

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: degarmo & key - every moment ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every moment? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van degarmo & key! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van degarmo & key en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every moment .

Origineel

I remember riding in the back seat Of my daddy's Chevrolet car Mama's laughed, Daddy told stories We never seamed to get far I will always cherished All those days gone by I thank God for the good times Every moment of my life Everybody wants to be remembered of something good, or kindness they shown I want to help this world to find the answer No one ever has to walk alone When my time is over I'll be satisfied I thank God for the good times Every moment of my life Every day of my life I don't wanna go back And try to relive my life I just want to say thank you For all those good times of my life I will always cherished All those days gone by I thank God for the good times Every moment, every moment of my life Every day of my life Every day of my life Every day of my life

 

Vertaling

Ik herinner me dat ik op de achterbank zat van mijn vaders Chevrolet auto Mama's lachte, papa vertelde verhalen We leken nooit ver te komen Ik zal altijd koesteren Al die vervlogen dagen Ik dank God voor de goede tijden Elk moment van mijn leven Iedereen wil herinnerd worden van iets goeds, of vriendelijkheid die ze hebben getoond Ik wil deze wereld helpen om het antwoord te vinden Niemand hoeft ooit alleen te lopen Als mijn tijd voorbij is zal ik tevreden zijn Ik dank God voor de goede tijden Elk moment van mijn leven Elke dag van mijn leven Ik wil niet teruggaan en proberen mijn leven te herbeleven Ik wil alleen maar zeggen dank u Voor al die goede tijden van mijn leven Ik zal ze altijd koesteren Al die voorbije dagen Ik dank God voor de goede tijden Elk moment, elk moment van mijn leven Elke dag van mijn leven Elke dag van mijn leven Elke dag van mijn leven