Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: deicide Songtekst: in hell i burn

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: deicide - in hell i burn ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in hell i burn? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van deicide! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van deicide en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in hell i burn .

Origineel

Life has no meaning, unyielding obsession Grasping at strings of a life I once knew Death by my own hands, achieving objective Blade to my throat, I calmly greet death In Hell I burn, my faith is sustained In Hell I burn again In Hell I burn, no questions remain In Hell I burn for Satan Opened eyes dream, unheavenly torture Raping the world of the dead Burning in Hell and viewing the unseen Satisfied feasting of flesh In Hell I burn, my faith is sustained In Hell I burn again In Hell I burn, no questions remain In Hell I burn for Satan Master it's true My promise I have kept Fulfillment of the prophecies The deity's dead

 

Vertaling

Het leven heeft geen betekenis, onverzettelijke obsessie grijpen naar de koorden van een leven dat ik ooit kende Dood door mijn eigen handen, doel bereikt Mes tegen mijn keel, ik begroet rustig de dood In de hel brand ik, mijn geloof is behouden In de hel brand ik opnieuw In de hel brand ik, geen vragen blijven In de hel brand ik voor Satan Geopende ogen dromen, onhemelse marteling De wereld van de doden verkrachtend Brandend in de hel en het ongeziene aanschouwend Tevreden smullen van vlees In de hel brand ik, mijn geloof wordt ondersteund In de hel brand ik opnieuw In de hel brand ik, geen vragen blijven In de hel brand ik voor Satan Meester het is waar Mijn belofte heb ik gehouden. Vervulling van de profetieën. De godheid is dood.