Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: del mccoury Songtekst: i wonder where you are tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: del mccoury - i wonder where you are tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i wonder where you are tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van del mccoury! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van del mccoury en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i wonder where you are tonight .

Origineel

I Wonder Where You Are Tonight Tonight I'm sad my heart is weary Wondering if I'm wrong or right To think about you though you left me I wonder where you are tonight The rain is cold and slowly falling Upon my window pane tonight And though your love seems even colder I wonder where you are tonight Your heart was cold you never loved me Though you often said you cared And now you've gone to find another Someone who knows the love I shared Then came the dawn the day you left me I tried to smile with all my might But you could see the pain within me That lingers in my heart tonight

 

Vertaling

Ik vraag me af waar je vanavond bent Vanavond ben ik verdrietig, mijn hart is vermoeid Ik vraag me af of ik verkeerd of goed ben om aan je te denken hoewel je me verlaten hebt Ik vraag me af waar je vanavond bent De regen is koud en valt langzaam Op mijn vensterruit vanavond En hoewel je liefde nog kouder lijkt vraag ik me af waar je vanavond bent Je hart was koud je hebt nooit van me gehouden Hoewel je vaak zei dat je om me gaf En nu ben je weg om een ander te vinden Iemand die de liefde kent die ik deelde Toen kwam de dageraad, de dag dat je me verliet Ik probeerde uit alle macht te glimlachen Maar je kon de pijn in mij zien That lingers in my heart tonight