Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: del reeves Songtekst: my half of our past

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: del reeves - my half of our past ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my half of our past? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van del reeves! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van del reeves en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my half of our past .

Origineel

It's been most about the year since I've seen you Yet I can't say that I've missed you at all I didn't come back in search of love that didn't last I just returned to see my half of our past She couldn't talk when I left she just cried The way I did the day the gavel said our goodbyes It isn't you that makes my old heart beat this fast I just returned to see my half of our past I'd better go before my tears start fallin' fast It's been a thrill to touch my half of our past I leave these little things I hope she'll wear Much longer than the weddin' ring you wouldn't share It isn't you that makes my old heart beat this fast It's been a thrill to touch my half of our past

 

Vertaling

Het is bijna een jaar geleden dat ik je gezien heb Toch kan ik niet zeggen dat ik je gemist heb Ik ben niet teruggekomen op zoek naar liefde die niet standhield Ik keerde alleen terug om mijn helft van ons verleden te zien Ze kon niet praten toen ik wegging, ze huilde alleen maar Zoals ik deed op de dag dat de voorzittershamer ons vaarwel zei Jij bent het niet die mijn oude hart zo snel doet slaan Ik keerde alleen terug om mijn helft van ons verleden te zien Ik kan beter gaan voordat mijn tranen snel beginnen te vallen Het was een sensatie om mijn helft van ons verleden aan te raken Ik laat deze kleine dingen achter waarvan ik hoop dat ze ze zal dragen Veel langer dan de trouwring die je niet wilde delen Jij bent het niet die mijn oude hart zo snel doet slaan Het was een sensatie om mijn helft van ons verleden aan te raken