Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: del shannon Songtekst: stand up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: del shannon - stand up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stand up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van del shannon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van del shannon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stand up .

Origineel

They say I'm not good enough, To have a girl like you, And it hurts me so, 'cause the things they're sayin' aren't true, They say that a boy like me, Can turn a good girl bad, So baby won't you tell 'em, All the happiness that we've had, You gotta, Stand up, And tell them that I love you, Stand up, Tell them that you love me too, Don't be afraid, 'cause I'll be right here by your side, Baby stand up Baby won't you stand up, Don't let them brake up all of the love we've had so long, Stand up and let them know they're all wrong, Our love is strong, You gotta, Stand up, And tell them that I love you, Stand up, Tell them that you love me too, Don't be afraid, 'cause I'll be right here by your side, Baby stand up Baby won't you stand up, You gotta, Stand up, And tell them that I love you, Stand up, Tell them that you love me too, Don't be afraid, 'cause I'll be right here by your side, Baby stand up Baby won't you stand up, Baby won't you stand up, Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...

 

Vertaling

Ze zeggen dat ik niet goed genoeg ben, om een meisje als jij te hebben, En het doet me zo'n pijn, want de dingen die ze zeggen zijn niet waar, Ze zeggen dat een jongen als ik, een goed meisje slecht kan maken, Dus schat, vertel het ze niet, Al het geluk dat we hebben gehad, Je moet, opstaan, En vertel ze dat ik van je hou, Sta op, Zeg hen dat je ook van mij houdt, Wees niet bang, want ik ben hier aan je zijde, Baby sta op Baby wil je niet opstaan, Laat ze de liefde die we al zo lang hebben niet kapot maken, Sta op en laat ze weten dat ze het helemaal mis hebben, Onze liefde is sterk, Je moet, Opstaan, En zeg hen dat ik van je hou, Sta op, Zeg hen dat je ook van mij houdt, Wees niet bang, want ik ben hier aan je zijde, Baby sta op Baby wil je niet opstaan, Je moet, Opstaan, En vertel ze dat ik van je hou, Sta op, Zeg hen dat je ook van mij houdt, Wees niet bang, want ik ben hier aan je zijde, Baby sta op Baby wil je niet opstaan, Baby wil je niet opstaan, Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...