Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: del shannon Songtekst: what s the use in trying

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: del shannon - what s the use in trying ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what s the use in trying? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van del shannon! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van del shannon en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what s the use in trying .

Origineel

What's the use in trying? What's the use in denying? It's all over, It's all over, This time we're really through, It's the end, This poor lover, We were meant, For each other, It's all over, It's all over, This time we're really through, You tell your friends, I'm just a toy, You laugh and call me a fool, But someday you'll find, A love like yours, And the laughs will be on you, It's the end, This poor lover, We were meant, For each other, It's all over, It's all over, This time we're really through, You tell your friends, I'm just a toy, You laugh, you'd call me a fool, But someday you'll find, A love like yours, And the laughs will be on you, What's the use in trying? What's the use in denying? It's all over, It's all over, This time we're really through.

 

Vertaling

Wat is het nut van proberen? Wat is het nut van ontkennen? Het is allemaal voorbij, Het is allemaal voorbij, Deze keer zijn we er echt klaar mee, Het is het einde, Deze arme minnaar, We waren voor elkaar bestemd, Voor elkaar, Het is allemaal voorbij, Het is allemaal voorbij, Deze keer is het echt over, Zeg maar tegen je vrienden, Ik ben maar een speeltje, Je lacht en noemt me een dwaas, Maar op een dag zul je vinden, een liefde als de jouwe, En de lachers zullen op jou zijn, Het is het einde, Deze arme minnaar, We waren voor elkaar bestemd, Voor elkaar, Het is allemaal voorbij, Het is allemaal voorbij, Deze keer is het echt over, Zeg maar tegen je vrienden, Ik ben maar een speeltje, Je lacht, je noemt me een dwaas, Maar op een dag zul je vinden, Een liefde als de jouwe, En de lachers zullen op jou zijn, Wat is het nut van proberen? Wat heeft het voor zin te ontkennen? Het is allemaal voorbij, Het is allemaal voorbij, Deze keer zijn we er echt klaar mee.