Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delays Songtekst: there s water here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delays - there s water here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there s water here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delays! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delays en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there s water here .

Origineel

Don't look down Looks like trouble, trouble Distant sound Must be trouble, trouble All that I have learnt goes out the window Cause I'm not home Relocate to ice and idle notion Of misplacement, traces of some other Sound is rushing up to make your outcome But I'm not home I'm not home There's water here to last all year Just don't rush me, don't make me crawl Can I have another day to think Can I take the shade beneath the trees There's water here to last all year Just don't rush me don't make me crawl To you

 

Vertaling

Kijk niet naar beneden Ziet eruit als problemen, problemen Geluid in de verte Moet problemen zijn, problemen Alles wat ik geleerd heb gaat het raam uit Want ik ben niet thuis Verplaats me naar ijs en nutteloze notie Van misplaatsing, sporen van een ander Geluid komt aangesneld om je uitkomst te maken Maar ik ben niet thuis Ik ben niet thuis. Er is hier water voor het hele jaar Jaag me niet op, laat me niet kruipen Mag ik nog een dag om na te denken Kan ik de schaduw onder de bomen nemen Er is hier water voor het hele jaar Jaag me niet op, laat me niet kruipen naar jou