Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delfonics Songtekst: tryin to make a fool of me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delfonics - tryin to make a fool of me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tryin to make a fool of me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delfonics! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delfonics en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tryin to make a fool of me .

Origineel

We've been together for so long Listen baby, I'm gonna love you Right or wrong don't fence me out Cause I love you so And I never want to let you go But you keep trying to make a fool of me Trying to make a fool of me Trying to make a fool of me Trying to make a fool of me You keep trying, trying, trying Trying, trying, trying Our love was done before it starts Listen baby, you think that you are having fun Somehow I know, you hurt me so Sooner or later gonna let me go And you keep trying to make a fool of me Trying to make a fool of me Trying to make a fool of me Trying to make a fool of me And you keep trying, trying, trying Trying, trying, trying Somehow I know, you hurt me so Sooner or later gonna let me go And you keep trying to make a fool of me Trying to make a fool of me Trying to make a fool of me Trying to make a fool of me

 

Vertaling

We zijn al zo lang samen Luister schat, ik ga van je houden Goed of fout laat me er niet buiten Cause I love you so And I never want to let you go Maar je blijft proberen me voor de gek te houden Proberen me voor de gek te houden Proberen me voor de gek te houden Je probeert me voor de gek te houden Je blijft proberen, proberen, proberen Proberen, proberen, proberen Onze liefde was gedaan voor ze begon Luister schat, je denkt dat je plezier hebt Ergens weet ik het, je doet me zo'n pijn Vroeg of laat laat je me gaan En je blijft proberen me voor de gek te houden Je probeert me voor de gek te houden Je probeert me voor de gek te houden Je probeert me voor de gek te houden En jij blijft proberen, proberen, proberen Proberen, proberen, proberen Ergens weet ik, dat je me zo'n pijn doet Vroeg of laat laat je me gaan En je blijft proberen me voor de gek te houden Proberen me voor de gek te houden Proberen me voor de gek te houden Je probeert me voor de gek te houden