Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delfonics Songtekst: with these hands

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delfonics - with these hands ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van with these hands? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delfonics! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delfonics en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals with these hands .

Origineel

With these hands, I will cling to you I'm yours forever and a day With these hands, I will bring to you A tender love as warm as the best of May With this heart I will sing to you Long after the stars have lost their glow at all With these hands, I'll provide for you Should there be a stormy sea I'll turn the tide for you And I'll never No, I'll never And I'll never let you go

 

Vertaling

Met deze handen, zal ik me aan je vastklampen Ik ben voor eeuwig en altijd de jouwe Met deze handen, zal ik je brengen Een tedere liefde zo warm als de beste van mei Met dit hart zal ik voor je zingen Lang nadat de sterren hun gloed hebben verloren Met deze handen, zal ik voor je zorgen Mocht er een stormachtige zee zijn zal ik het tij voor je keren En ik zal nooit Nee, ik zal nooit En ik zal je nooit laten gaan