Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delgadillo fernando Songtekst: de cercas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delgadillo fernando - de cercas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van de cercas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delgadillo fernando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delgadillo fernando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals de cercas .

Origineel

L. y M. F. Delgadillo octubre 1995 Del otro lado de la cerca el verde se asomaba igual que el verde de este lado donde el sol y yo estamos de pie. Hasta el sendero sigue bajo de la cerca que alguien puso porque as lo quiso y aunque no se viera bien. Del otro lado de la cerca se oye crujir la madera cuando el viento se pasea con o sin cercas y s Que el bosque es verde y el mundo es basto y que siempre ha habido cercas para que sepan donde andes y no te saquen de ah tus pies Las cercas sirven para que a ese que te gua, no te le escapes o que entiendas que pasarte para ac, no est muy bien Como esa cerca hay otras que tambin suelen brincarse el mundo es demasiado nuestro para no vivir en l. El mundo siempre ha sido nuestro aunque hay quien cobra por l.

 

Vertaling

L. en M. F. Delgadillo oktober 1995 Aan de andere kant van het hek groen gluurde evengoed dat het groen aan deze kant waar de zon en ik staan. Zelfs het pad gaat verder onder het hek dat iemand gezet omdat hij dat wilde en zelfs als het er niet goed uitzag. Aan de andere kant van het hek je hoort het hout kraken wanneer de wind dwaalt met of zonder hekken en s Dat het bos groen is en de wereld is ruw en dat er altijd hekken zijn geweest zodat ze weten waar je bent en niet haal je voeten daar weg De hekken dienen zo die je leidt, ontsnap niet of dat je begrijpt wat hier moet gebeuren, Niet echt goed Net als dat hek zijn er anderen die ook vaak springen de wereld is te veel van ons om er niet in te leven. De wereld is altijd van ons geweest hoewel er mensen zijn die hiervoor kosten in rekening brengen.