Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delgadillo fernando Songtekst: entre pairos y derivas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delgadillo fernando - entre pairos y derivas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van entre pairos y derivas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delgadillo fernando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delgadillo fernando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals entre pairos y derivas .

Origineel

L. y M. F. Delgadillo agosto 1997 Te he venido suponiendo en todos los das que me faltan tal cual si, pudiera verlos o son. Slo quiero resumirte que al principio te pensaba y que hoy contemplo en ti la costa a donde voy. Si te cuento que esta unin de dulce y sal me sujet y otras cosas parecidas que me envuelven y me dan de imaginar. Es que me deleito tanto escuchndome inventarte en mi prisin es mi sueo preferido y no quisiera un da notar que este encuentro no me sucedi jams A mi que vuelvo a amanecer para tu aliento, muchas ms veces de las que hubiera confesado ayer. Que despido al sol poniente cuando he contemplado el siempre de tus ojos y por finienzo a ver. Que estoy dejando de callar que te amo que me detienes la respiracin que atraen mi vida tus puertos tiranos a donde siempre apunt mi amante embarcacin. Mi existencia el pescador que a diario le tendi a la vida sus resplandecientes redes de ultramar donde arde el astro poeta que se ilumina a si mismo y viaja y suea en su eterna senda solar lugar de brisa, oleaje y das ailes que siempre estaban conduciendo a ti. Que siempre fueron signos invisibles cursos intrazables a travs de mi. Toma el timn de mi barca y el oriente de mis velas. en tu tierra firme dame una seal se mi faro por las noches djame arar con mi quilla en tus arenas remontar tu manantial. Si aguas adentro en tus labios me pierdo y no me es posible llegar a volver. Me internar en tus senderos secretos a explorar tus fuentes, tus selvas tu sed. Entre Pairos y derivas por los mares de mi vida hoy me veo siempre bogando a ti.

 

Vertaling

L. en M. F. Delgadillo augustus 1997 Ik heb je aangenomen In alle dagen die ik mis alsof ik ze kon zien of zijn. Ik wil alleen een samenvatting geven dat ik eerst aan je dacht en dat beschouw ik vandaag in jou de kust waar ik heen ga. Als ik je vertel dat deze unie zoet en zout hield ik vast en andere soortgelijke dingen die mij omringen en mij geven inbeelden. Het is dat ik zo blij ben naar mij luisteren vind je uit in mijn gevangenis het is mijn favoriete droom en Ik zou het op een dag niet willen opmerken dat deze bijeenkomst Het is mij nooit overkomen Voor mij dat ik terugga naar de dageraad voor je adem nog vele malen waarvan ik gisteren zou hebben bekend. Afscheid nemen van de ondergaande zon als ik altijd heb nagedacht uit je ogen en eindelijk beginnen te zien. Dat ik zwijg dat ik van je hou dat je mijn adem inhoudt dat uw tiranpoorten mijn leven aantrekken Waar mijn liefdevolle schip altijd wees. Mijn bestaan ??de visser dat ik dagelijks voor het leven zorgde zijn gloeiende overzeese netwerken waar de dichter ster brandt die zichzelf verlicht en hij reist en droomt op zijn eeuwige zonnepad plaats van wind, golven en das ailes ze reden je altijd. Wat altijd onzichtbare tekens waren intrazable cursussen via mij. Neem het roer van mijn boot en het oosten van mijn kaarsen. op je vasteland geef me een teken wees mijn vuurtoren 's nachts laat me ploegen met mijn kiel in je zand volg je lente. Als ik in je lippen stroom, verlies ik mezelf en Ik kan niet terugkomen. Voer me in op je geheime paden om je bronnen te verkennen, doof je je dorst. Tussen Pairos en drifts voor de zeeën van mijn leven Vandaag zie ik mezelf altijd om je smeken.