Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delgadillo fernando Songtekst: pompas de jabmao n

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delgadillo fernando - pompas de jabmao n ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pompas de jabmao n? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delgadillo fernando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delgadillo fernando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pompas de jabmao n .

Origineel

L. y M. Fernando Delgadillo, agosto 1994 En la entrada al parque el tipo soplaba a travs del hilo que envolva a un alambre sueos de jabn. No hay nio que ignore el vuelo de las burbujas al cielo desatando alas a la imaginacin Como tardara un buen rato sin lograr cerrar un trato fui a cambiar con dos monedas mis recuerdos y quimeras por un frasquito azul o la ilusin. Me hall un sendero lejano en donde, los ojos profanos de la gente, no me vieran sonrer y colgu esferas al viento, que duraban un momento y estallaban en colores que perd Y al fin no me hall dichoso sino, todo lo contrario me dio pena no poder mas disfrutar con el milagro de esos tonos que me heran el corazn Pompas de jabn son azules y moradas pompas de jabn Te invitan las carcajadas de un mundo maravilloso al que quisieras alcanzar y al tocarlo te das cuenta que no existe en realidad. De nio corra tras de ellas para probar su sabor para atrapar los colores que no son ms que ilusiones Prefera las redonditas fueran grandes o chiquitas y hoy me niegan el encanto que me ofrecieran ayer y aunque le pongo entusiasmo no he podido ms que ver Pompas de Jabn tentadoras y felices Pompas de jabn de otros tiempos menos grises que atesoro en la memoria y que me llenan de emocin ah estaba haciendo pompas de jabn Pompas de jabn son azules y moradas Pompas de jabn te invitan las carcajadas son reflejos son esferas que se han remontado al cielo por el que ruedan ligeras rumbo al sol no han sido nada Solamente han sido pompas de jabn.

 

Vertaling

L. en M. Fernando Delgadillo, augustus 1994 Bij de ingang van het park de man waaide door de draad dat een draad omwikkelt soap dromen. Er is geen kind dat de vlucht negeert van de bubbels naar de lucht vleugels loslaten tot de verbeelding Hoelang zal het duren zonder erin te slagen een deal te sluiten Ik ging wisselen met twee munten mijn herinneringen en hersenschimmen voor een klein blauw flesje of de illusie. Ik heb een ver pad gevonden waar de profane ogen van de mensen, zie me niet glimlachen En hingen bollen in de wind, ze duurden even En ze explodeerden in kleuren die ik verloor En eindelijk was ik niet blij Zo niet het tegenovergestelde Het speet me dat ik het niet meer aankon genieten met het wonder van die tonen die me zullen maken het hart Zeepbellen ze zijn blauw en paars zeepbellen Lachen nodigen je uit uit een wondere wereld degene die u wilt bereiken en als je het aanraakt, besef je dat bestaat niet echt. Als kind rende ik ze achterna om het te proeven om de kleuren te vangen het zijn niets anders dan illusies Ik geef de voorkeur aan de ronde ze waren groot of klein en vandaag ontzeggen ze me de charme die ze me gisteren hebben aangeboden en hoewel ik enthousiast ben Ik kon het niet helpen, maar zien Zeepbellen verleidelijk en gelukkig Zeepbellen uit andere minder grijze tijden die ik koester in het geheugen en ze vullen me met emotie ah ik was zeepbellen aan het maken Zeepbellen ze zijn blauw en paars Zeepbellen Lachen nodigen je uit zijn reflecties zijn bollen die terug zijn gegaan naar de hemel licht leggen op weg naar de zon ze zijn niets geweest Het zijn alleen zeepbellen geweest.