Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delirious Songtekst: feel it coming on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delirious - feel it coming on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feel it coming on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delirious! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delirious en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feel it coming on .

Origineel

Look at where we've come a boy becomes a man But for the first time in our lives we come without a plan Careful when you look for my heart has leprosy All I want is to see Jesus just one touch and I'll be free Oh, I feel, I feel it's coming on When you call my name it feels like heaven Reach inside of me deeper than before Would you tear away this old man bring peace to this old war See your piercing eyes burn me like a fire If you have me I will run to finish all that you've begun Hold me tonight, will you hold me tonight Hold me tonight, it feels like heaven

 

Vertaling

Kijk naar waar we zijn gekomen een jongen wordt een man Maar voor de eerste keer in ons leven komen we zonder een plan Voorzichtig als je kijkt want mijn hart heeft melaatsheid Alles wat ik wil is Jezus zien één aanraking en ik zal vrij zijn Oh, ik voel, ik voel het opkomen Als je mijn naam roept, voelt het als de hemel Reik binnen in me dieper dan voorheen Wil je deze oude man wegrukken vrede brengen in deze oude oorlog Zie je doordringende ogen me branden als een vuur Als je me hebt zal ik rennen om alles af te maken wat je begonnen bent Hou me vast vanavond, wil je me vasthouden vanavond Hou me vast vanavond, het voelt als de hemel