Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delirious Songtekst: grace like a river

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delirious - grace like a river ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van grace like a river? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delirious! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delirious en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals grace like a river .

Origineel

Mystery of mysteries That you could love Someone like me In your hands eternity And yet you have the time for me A love so undeserved You held nothing in reserve Heaven played its symphony I took your hand and you rescued me Grace like a river Is flowing down Is flowing down Grace like a river It's flowing down to me Staring at my history Was all alone but never free The sands of time have let me see Your faithful shadow next to me A love so unreserved I did nothing to deserve Love so free but what's the cost To carry this old rugged cross I love you, I thank you I'm nothing without your Grace like a river

 

Vertaling

Mysterie der mysteries Dat je kon houden van Iemand als ik In uw handen de eeuwigheid En toch heb je de tijd voor mij Een liefde zo onverdiend Je hield niets achter de hand De hemel speelde zijn symfonie Ik nam je hand en jij redde mij Genade als een rivier Stroomt naar beneden Stroomt naar beneden Genade als een rivier Het stroomt op mij neer Starend naar mijn geschiedenis Was helemaal alleen maar nooit vrij Het zand van de tijd heeft me laten zien Jouw trouwe schaduw naast mij Een liefde zo onvoorwaardelijk Ik heb niets verdiend Liefde zo vrij maar wat is de prijs Om dit oude ruige kruis te dragen Ik hou van je, ik dank je Ik ben niets zonder jouw Genade als een rivier