Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: delirious Songtekst: here i am send me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: delirious - here i am send me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here i am send me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van delirious! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter d van delirious en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here i am send me .

Origineel

Show me a vision like Isaiah saw, Where the angel touched his lips and he sinned no more. Let me hear your voice saying, who shall I send? I'll say send me Lord, I'll follow you to the end. Show me a vision like Ezekiel's saw, An army of light from a valley of bones. Breathe life into these lungs of mine, So I can scream and shout of your love divine. Search light, burns bright, floods my eyes, Invade me, serenade me, I'm giving back my life. Here I am send me, Here I am send me, There's nothing in my hands, But here I am send me. I'm in Jacobs dream seeing heavens gate, Let me climb all night on my ladder of faith. Wrestle with the angel till my body is weak, Dislocate my bones for it's you that I seek. Show me the light Paul apostle saw, When he fell to the dust and he could see no more, Open my eyes, open my eyes, Open my eyes, open my eyes. I'm frightened what you'll find, When you open up my heart, I'm walking in the light, Cos it's light that changes the atmosphere, So touch these lips that criticize, And put a song in my mouth that opens our eyes.

 

Vertaling

Laat me een visioen zien zoals Jesaja zag, waar de engel zijn lippen aanraakte en hij niet meer zondigde. Laat mij Uw stem horen die zegt, wie zal ik zenden? Ik zal zeggen stuur mij Heer, ik zal U volgen tot het einde. Laat me een visioen zien zoals Ezechiël zag, Een leger van licht uit een vallei van beenderen. Blaas leven in deze longen van mij, Zodat ik kan schreeuwen en roepen van uw goddelijke liefde. Zoek licht, brandt helder, overspoelt mijn ogen, Val me binnen, breng me een serenade, Ik geef mijn leven terug. Hier ben ik stuur me, Hier ben ik stuur me, Er is niets in mijn handen, Maar hier ben ik, zend mij. Ik ben in Jacobs droom en zie de hemelpoort, Laat me de hele nacht klimmen op m'n geloofsladder. Worstel met de engel tot m'n lichaam zwak is, Ontwricht m'n botten, want U zoek ik. Toon mij het licht dat apostel Paulus zag, Toen hij in het stof viel en niet meer kon zien, Open mijn ogen, open mijn ogen, Open mijn ogen, open mijn ogen. Ik ben bang voor wat je zult vinden, Als je mijn hart opent, loop ik in het licht, Want het is licht dat de atmosfeer verandert, Dus raak deze lippen aan die kritiek geven, En stop een lied in mijn mond dat onze ogen opent.